Beste Leden van Bowlingvereniging Goes,

Velen van u zullen reeds van het onderstaande op de hoogte zijn, want omdat haast geboden was hebben we gistermiddag (i.v.m. donderdagleague) en vanochtend via de ‘snelle’ media (Facebook, Whatsapp, onze website en telefonisch) al berichtgeving moeten doen over het volgende:

Kort na de landelijke persconferentie van gistermiddag, volgde de oproep van sportkoepel NOC*NSF: We roepen onze leden met klem op om alle sportevenementen waaronder de competitie-, oefen en trainingswedstrijden af te gelasten.

Dit is een oproep waar ook de NBF gehoor aangaf: We lasten t/m 31 maart alle activiteiten op de wedstrijdkalender, maar ook trainingsactiviteiten van bijvoorbeeld Team NL Bowling en regionale jeugdselecties, af.

We adviseren onze aangesloten verenigingen om in ieder geval t/m 31 maart hetzelfde te doen met huisleagues, toernooien en trainingen.

Vanzelfsprekend volgt Bowlingvereniging Goes dit dringende advies:

Alle leagues en trainingen worden met onmiddellijke ingang t/m 31 maart 2020 opgeschort.

Bowlingvereniging Goes zal de instructies, richtlijnen en advies van de NBF blijven volgen en opvolgen.

We zullen ons t.z.t. beraden over wanneer, op welke manier en in welke vorm de leagues weer worden opgestart. Wij zullen hierover berichten via onze website, facebook en via de mail.

Momenteel kunnen we nog niet alle consequenties overzien, we houden u op de hoogte.

Andrea Ringelberg namens

U bevindt zich hier: Start De Vereniging Het Bestuur test Archief-LaatsteNieuws Geen Huisleague vanwege Coronavirus