staatsloten

4 single games handicap amerikaans systeem

….% opbrengst van een straatje (1/2 loten) van de Eindejaarsloterij

Uitsluitend voor Leden uit Goes

Heeft u nog geen pasgemiddelde…dan zal uw Huisleague gemiddelde bepalend zijn

maximaal 9 spelers per banenpaar

….% voor de no. 1, 2, 3, 4 en 5 van de eindstand over 4 games

Handicap wordt bepaald aan de hand van het pasgemiddelde van 2019-2020

Handicap 80% van 220 => maximale handicap 96

Inschrijfgeld € 17,50

Bij een bedrag onder de €2 wordt er niet uitgekeerd maar komt dit ten goede van de verenigingskas

1% voor elke deelnemer ….% voor de no. 1, 2 en 3 per game Ieder kan maar 1x een extra percentage winnen binnen de 1e 4 games games.

U hoogste percentage telt.

Over de eindstand kan je extra percentages winnen.

of bij Antoinette Gijzel

LanetalkBowling

Download de APP  op Android of IOS

Ook via het scoreboard  is het mogelijk om je score terug te vinden. ( Link naar scoreboard )

Een artikel wat staat in de laatste uitgave van Bowlen.nl

Nieuwe reglementen bowlingballen

Het United States Bowling Congres heeft de regelgeving voor wat betreft de maximale onbalans van ballen per 1 januari 2020 aangepast. Vanaf 1 augustus van dit jaar is een overgangsregeling van kracht. De USBC heeft de volgende regels uitgevaardigd:

Ballen geboord en in gebruik vanaf 01-08-2018 mogen geboord worden met een balansgat en maximaal 1 ounce sideweight positief of negatief. Dit betekent dat van deze ballen uiterlijk
01-08-2020 de balansgaten zullen moeten worden gevuld om de ballen legaal te laten zijn.

Ballen geboord en in gebruik vanaf 01-08-2018 mogen geboord worden zonder balansgat met een maximaal 3 ounce postief of negatief sideweight. Dit betekent dat deze ballen al aan het nieuwe reglement voldoen dat ingaat op 01-01-2020 en dus niet meer aangepast hoeven te worden.

Alle ballen geboord tot 31-07-2018 met een balansgat dienen uiterlijk voor 01-08-2020 gevuld te zijn, anders zij deze ballen niet meer legaal om te gebruiken en dienen deze ballen door wedstrijdleiders illegaal en dus niet speelbaar te worden verklaard.

SENIOR GOES OPEN 2019

Het toernooi is gesanctioneerd door de Nederlandse Bowling Federatie (2019/A???) en de European Tenpin Bowling Federation en is tevens lid van de ISBT Tour en de 50+ Master Tour.

Er wordt in 2 categorieën gespeeld: Heren en Dames en het toernooi is open voor alles dames en heren die in 1969 of eerder zijn geboren en die lid zijn van een bowling federatie van de European Tenpin Bowling Federation of World Bowling.

Deelnemers ontvangen 1 pin bonus per game voor ieder jaar ouder dan 50.

Alle info over de Senior Goes open 2019  ( Klik hier )

U bevindt zich hier: Start LaatsteNieuws