Aan alle leden van Bowlingvereniging Goes,

Het is heel spijtig, maar na de persconferentie van gisteravond konden we na bestuursoverleg en overleg met de bowlingexploitant niet anders dan de beslissing nemen om de maandag-,  donderdag- en  50+-competitie tot nader order op te schorten.

Alleen vandaag -14 oktober- nog is het bowlinghuis geopend, en kan er nog voor de laatste keer in de Bedrijfsleague gespeeld worden. Erwin zal hierna ook deze league tot nader order opschorten.

Het Bowlingcentrum is vanaf 15 oktober 2020 tot nader order gesloten.

Wij zullen ons t.z.t. intern beraden over de opgeschorte competities en de vorm en het tijdstip waarop deze weer kunnen worden opgestart. Wanneer dat zal zijn is vanzelfsprekend onbekend!

Wij zullen jullie via de mail, de website en de fb-pagina op de hoogte houden.

Bowlingvereniging Goes

U bevindt zich hier: Start LaatsteNieuws Het Bowlingcentrum is vanaf 15 oktober 2020 tot nader order gesloten